[VIDEO] Ibu Panlk Leher Dikunci Anak Dengan Kunci Basikal, ‘Password’ Lupa Pulak tu..“Kena ajar budak tu”

Pada aw4l bulan Oktober lalu, satu rak4man video tular di internet memap4rkan seorang wanita dengan kvnci basikal terg4ntung di lehernya. Insiden t3rbabit difahamkan berlaku di daerah Jiangsu, China.

Memetik l4poran Oddity Central, ibu muda yang tidak didedahkan identitinya itu telah d4tang sendiri ke sebuah balai polis tempatan dan meminta bantuan bagi men4nggalkan kunci basikal yang berada di lehernya. Katanya, leher wanita itv telah dikunci anaknya sendiri.

Difah4mkan, sebelum kej4dian berlaku, ibu terbabit sedang membersihkan tand4s di kediamannya, manakala, anak lelakinya yang berusia 4 tahun sed4ng bermain dengan kunci basikal berkenaan disebelahnya. Secara tiba-tiba, 4naknya itu memakaikan kunci basikal itu di leher ibunya dan mengunci alat t3rbabit.

“Pad4 mulanya saya rasa ia kelakar tapi saya tak risau sebab kunci tu saya yang pvnya dan saya tahu passwordnya,” kata ibu itu.

Walau b4gaimanapun, sangkaan si ibu meleset selepas dia menyedari anaknya sudah menukar password kunci basikal terbabit semasa sedang bermain-main. Mengeruhkan lagi keadaan apabila kanak-kanak itu terlupa password baru yang telah ditetapkannya.

Panik dengan ins1den yang menimpanya itu, wanita terbabit segera ke balai polis bagi mendapatkan bantuan. Pasukan bomba kemudiannya dipanggil ke lokasi dan alat itu akhirnya berjaya dibuka dengan menggunakan pem0tong wayar.

Meskipun lega lehernya sudah bebas dan tiada keced3raan lain dilaporkan, ins1den terbabit mendapat perh4tian ramai yang mengatakan anak wanita itu sepatutnya diajar betul-betul untuk menghormati batas pergaulan dengan ibunya. Malah, pasukan bomba yang membantu memotong kunci basikal berkenaan juga menawarkan diri mahu membantu si ibu bagi mendisiplinkan anaknya.

SUMBER:lobakmerah

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *