[VIDEO] Itik Sembunyikan Diri Dalam Air Dari Harlmau, “Harlmau Pun Kena Game…”

Setiap kali menyaksikan dokumentari hidupan li4r antara ha1wan pem4ngsa dengan m4ngsa, sebagai penonton kita akan rasa berdebar-debar melihat m4ngsa dihendap ha1wan pem4ngsa dan cuba melarikan diri apabila dikejar.

Itulah perasaan yang dapat dirasakan apabila menonton sebuah video TikTok ini yang menunjukkan seekor harlmau menghendap seekor itik di dalam sebatang sungai.

Dalam video yang dikongsikan semula di Twitter, harlmau berkenaan sedang berenang di dalam sungai sambil memerhatikan seekor itik di hadapannya.

Kebanyakan yang menonton video itu mungkin menyangka itik tersebut akan menjadi k0rban bagi har1mau berkenaan kerana kuc1ng besar itu kemudian dilihat menghampiri itik tersebut secara perlahan-lahan.

Namun lain yang jadi apabila itik berkenaan menyorokkan diri ke dalam air, membuat harlmau itu terkejut dan tercari-cari ke mana itik tersebut pergi.

Itik itu kemudian muncul jauh di belakang harlmau berkenaan, dan harimau tersebut sekali lagi cuba untuk mendekati si itik. Itik itu juga tiada pilihan selain menyorokkan diri di dalam air untuk mengelak menjadi makanan Pak Belang.

Setelah beberapa kali percubaan, harlmau itu akhirnya putus asa dan keluar dari air, membuat penonton lega dan terhibur dengan cara itik itu mempermainkan haiwan pem4ngsa tersebut.

“Harlmau Pun Kena Game…”

SUMBER:HCL

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *