Roy Azman Rakam Video ‘Sound’ Awie, “Ini Baru Betul Gentle Depan-depan dia sound” Rupanya Ada Disebelah Jer

Siapa tidak mengenali d3ngan pelakon, Roy Azman dimana ramai tidak menyangka dia juga seorang yang s4ngat kelakar. Malah Roy Azman yang sering berlakon watak-watak serius di k4ca televisyen mengundang ramai semakin meminati perangai lucunya diseb4lik drama lakonannya.

Perkara itu juga terbvkti selepas Roy Azman menyertai rancangan lawak popular berjudul Muzikal Law4k Superstar 2 apabila acap kali viral lucunya itu dan telah menerima sok0ngan ramai dengan memenangi tempat ketiga di pentas lawak tersebut.

Pun begitu, namp4knya perkongsian satu rakaman video yang memaparkan Roy Azman sedang ‘sovnd’ Datuk Awie menarik perhatian pula apabila dia membuatkan ramai netizen t3rhibur dengan gelagatnya.

Mana tidaknya, t1ba-tiba sahaja Roy Azman merakam video ‘sound’ Datuk Awie dengan member1kan am4ran kepadanya yang kononnya tidak membenarkan perkara buruk terjadi kepad4 adiknya yang bernama, Ella.

Namun begitu, rupa-rup4nya Datuk Awie juga ada di sebelahnya dan menegur Roy Azman selepas itu l4lu kedua-dua pelakon legend ini akhirnya ketawa terhibur dengan situasi terb4bit.

Roy Azman dan Datuk Awie bagaimana melalui ruangan komen menerima pelbagai respon daripada pem1natnya di TikTok dan tak kurang juga, netizen teruja menyaksikan kedua-dva pelakon legend itu bergandingan dalam video tersebut.

“Roy Roy hati kau k3ras Roy…”

“Sekarang dah tak garang bang… cakap pun dah gelak”

“Ini betul betul gentleman depan depan dia sound”

SUMBER:HCL

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

 

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *