7 Sebab Kenapa Lelaki Tak Handsome Di Malaysia Selalu Dapat Awek Persis Model..

Pastinya ram4i di antara kita yang pernah per4san sewaktu kita berjalan-jalan di dalam sh0pping mall, mesti tengok ramai covple yang macam langit dan bumi bezanya k4n?

Awek puny4lah lawa, putih melepak. Kal4u yang pakai tudung tu memang hijabista h4bis. Tapi, bila tengok boyfr1end dia, errrmm.. malaslah nak cakap.

Mesti kor4ng tertanya-tanya kenapa situ4si pelik ini berlaku kan? Nah, baca dan terim4lah kenyataan bahawa dunia in1 memang tidak adil. Dah memang perempvan tu suka apa boleh buat hehe.

1. Pok3t tebal
Hooi! K4lau korang nak tahu, kebanyakan l3laki tak handsome ini mempunyai kew4ngan yang handsome. Mungkin lepas ni b0leh buat kajian mengenai hipotesis ‘mak1n tak handsome, makin kaya’.

2. Ada s3nse of humor yang tinggi
Korang p3rasan tak, kebanyakan lelaki y4ng tak handsome ni memang kaki pak lawak. D4h tentulah gegadis mereka gel4k memanjang.

3. Mulvt lebih manis daripada mvka
Percaya atau tidak, lelaki-lel4ki tak handsome ini mempunyai kepakaran dan skil mengayat lebih power darip4da si bajet-bajet Aaron Aziz.

Buktinya, korang trylah berch4tting dekat mana-mana chat room. Ayat punya manis samai terus jatuh c1nta. Bila dah jumpa… Adoiyai. Tapi nak buat macamana, dah terjatuh c1nta!

4. Confirm straight!
Sekarang ni kita tak bol3h memandang lelaki dengan hanya melihat badan sadonya sahaja kerana keb4nyakan mereka mempunyai direction yang pelik-pelik. Hurm..

5. Tak perlu takut kena r4mpas dengan perempuan lain
Walau secantik mana pun p3rempuan tu, mereka tetap akan rasa insecure. So, bila ada teman lelaki mvka pecah rumah, si gf rasa selamat daripada di sailang oleh wanita la1n.

6. Penangan cerita Beauty & The Beast
Ini semua sebab terikut-ikut dengan cerita fairytale. So, nak tunjuklah bahawa true love is eve
rything.

7. Laki tak handsome lebih ‘sedar diri’
Maksudnya, mereka akan lebih hargai kasih sayang dan perhatian yang diberikan oleh kekasih hati. Takde istilah nak curang sebab mereka rasa sangat teruja dapat si cantik jelita.

SUMBER:HCL

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *