[VIDEO] Terkejut Masa Menyelam Paus Datang, “Berenang Tak Cukup Air”

Hidupan di laut dan darat sudah semseinya berbeza. Namun manusia yang hidup di darat masih diberikan kelebihan vntuk bernafas di dalam air jika tahu tekniknya. Malah ada juga bantuan 0ksigen membolehkan manusia menyelam ke dalam laut dan merasai pengalaman 4ang cukup berbeza sekali.

Walau bagaimanapun, baru-baru ini s4tu rakaman yang dikongsikan menerusi TikTok ini telah mencuri perhatian r4mai. Dalam perkongsian rakaman tersebut kelihatan beberapa orang sedang ber3nang di laut. Namun tiba-tiba datang seekor ikan paus yang saiznya mem4ng cukup besar sekali.

Terkejut dengan kemunculan hidup4n laut ini, lelaki tersebut cuba berenang melarikan diri dari ikan itu. Mal4h gaya lelaki ini berenang untuk menyelamatkan diri cukup membu4tkan warganet terhibur menyaksikannya. Berikut adalah rakaman lelaki terser3mpak paus masa menyelam ini:

Perkongsian rakaman lelaki ters3rempak paus masa menyelam yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun scha_danial23 ini telah meraih lebih 167 ribu tontonan dan hampir 9 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai rakaman tersebut di ruangan komen seperti berikut:

“Huish kalau aku pun terkejut ea kena sergah gitu”

“Ni kalau aku ni… elok2 tak reti berenang, terus boleh jadi juara Olimpik”

“Ni kalau aku ni…Boleh mengalahkan bot layar aku berenang”

SUMBER:hcl

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *