[VIDEO] Atas Dasar Simpati, P0lis Trafik Jadi M4ngsa Langgar Dalam Vide0 Tular Tak Buat Laporan P0lis

Anggota polis trafik yang dil4nggar oleh seorang penunggang motosikal pada 28/10/2021 di Susur Lebuhraya K3sas menghala ke Persiaran Kewajipan, Subang Jaya dalam satu video tular di s0sial media dilaporkan tidak membuat sebarang laporan polis atas dasar simp4ti.

Menurut kenyataan yang dikelu4rkan oleh pihak polis, video rakaman kejadian yang berlaku pada sekitar 7.20 petang itu memaparkan seorang anggota polis yang sedang menjalankan tug4s di lokasi berkenaan telah dilanggar oleh seorang penunggang motosik4l yang hendak memasuki susur tersebut.

Kedua-dua mereka walau bag4imanapun dilaporkan tidak mengalami sebarang kecederaan dan tiada ker0sakan pada kenderaan mereka.

Dalam kenyataan tersebut, anggota polis trafik berkenaan dilaporkan tidak membuat sebarang lap0ran polis susulan daripada kejadian itu atas dasar simpati terhadap penvnggang tersebut dalam situasi yang dihadapi dan sebaliknya meneruskan tvgasnya semula di lokasi kejadian.

Pihak polis juga bert3rima kasih kepada atas keprihatinan masyarakat terhadap kejadian yang men1mpa anggota polis berkenaan.

SUMBER: POLIS DAERAH SUBANG JAYA I Sinar Harian

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *