[VIDEO] Jantan Betina “KANTOI” Curl Dompet Yang Tercicir Depan CCTV Di Kedai Coklat Free Duty LANGKAWI!!!

Seorang lelaki warganegara dipercayai t3lah mencurl dompet seorang wanita di sebuah premis menjual coklat di Pulau Langkawi, semalam.

Menerusi laman Utusan, jen4yah mencurl yang dilakukan oleh lelaki itu berjaya dirakam kamera litar tertutup (CCTV) dl kedai coklat tersebut.

Letak dompet di rak ketika memilih c0klat

Rakaman CCTV seorang lelaki mencvri di kedai coklat.
Laporan kehilangan dompet ini t3lah diterima oleh pihak Ketua Polis Daerah Langkawi, Asisten Komisioner Shariman Ashari pada lewat petang semalam.

Katanya, sebelum kehilangan d0mpet, wanita tersebut telah meletakkan dompetnya di atas rak, sambil memilih coklat untuk dibeli.

Apabila menyedari kehilangan dompetnya, mangsa cuba mencari dompet tersebut di sekitar kawasan tersebut namun tidak berj4ya menemuinya.

Dia kemudian berjumpa dengan pengurus kedai tersebut untuk melihat CCTV dan mendapati seorang lelaki yang tidak dikenali telah mengambil dompet yang tertinggal di rak coklat.

Akibat dari kecu4ian itu, m4ngsa telah kehilangan RM300, tiga kad bank dan kad pengenalan. Pencurl itu masih belum dapat dikenal pasti. Semoga wanita ini diberi ketabahan dan semoga pencurl itu segera dit4ngkap.

Semua yang nak bercuti tu pastikan keselamatan anda dan barang-barang berharga menjadi keutamaan. Jangan leka dan ambil lewa tentang keadaan sekeliling. Pencuri ni, memang tidak akan lepaskan peluang keemasan yang ada. Semoga Tuhan melindungi kita semua..

SUMBER: Utusan I Mr. Idea Bodoh

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Nyaris disaman, pemuda minta maaf tuduh Aeril Zafrel & Wawa Zainal terima duit PN

Pasangan selebriti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sekali lagi menjadi mangsa tuduhan apabila menerima imbuhan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *