[Video] ’Kelibat Putih’ Didakwa Pontlanak Di Kawasan Hotel Terbengkalai Sangat Menyeramkan..

Baru-baru ini tular rakaman video p3ndek beberapa saat y4ng memaparkan satu entiti berwarna putih yang dip3rcayai seakan pontlanak pada siang hari.

Menurut Suara, kejadian misteri itv dikatakan berlaku dl satu kawasan hotel usang yang sudah terbengkalai di B4likpapan, Kallmantan Timur di Indonesia.

Kata laporan itu, video tersebut dir4kam dan dimvat naik di laman Instagram balikpapanpo berserta kapsyen r1ngkas mengenai s1tuasi seram berkenaan.

“Terakam daripada kamera telefon s3sosok misteri y4ng menggunakan pakaian putih berambut panjang y4ng dipercayai pontlanak.

“Kejadian itu terjadi ketika kerja-k3rja pembersihan s3mula di sebuah kawasan hotel lama yang sudah terb3ngkalai di Balikp4pan,” tulis kapsyen tersebut, memetik Su4ra.

Berdasarkan rakaman, per4kam pada asalnya dipercay4i mahu merakam suasana tapak kawasan hot3l tersebut, namun dia tid4k sengaja terakam ke arah sudut penampakan entlti itu.

Menyedari terakam kelibat mlsteri itu, si perakam lant4s memalingkan kamera telefon ke arah lain, k3mudian berbalik semula k3 sudut tadi dan dikatakan entiti itu masih ada dl situ, lapor Suara lag1.


SUMBER: Suara / IG Balikpapanpo I Siakapkeli

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Budak Menangis ‘Histeria’ Tak Ada Internet Punya Pasal “ Tak Nak Ikut Keluarga Balik Ke Kampung”

Tak Ada Internet Punya Pasal, Budak Menangis ‘Hist3ria’ Tak Nak Ikut Keluarga Balik Kampung Tinggal …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!