[VIDEO] Raih 7.5 Juta Tontonan, Kerengga ‘Pasrah’ Ditinggal Sendiri Selepas Bantu Rakan2 Panjat Daun..

Terkena gigitan kerengga ni s4kit tapi lagi sakit jika ditinggalkan. Bila kita dah usaha sama-sama, svsah sama-sama tapi kena tinggal mesti pedih k4n?

Begitu juga dalam persah4batan atau apa-apa perhubungan, jika kita ditinggalkan sudah past1 terasa sakit. Walaupun sering kali kita dengar belajar untuk bek3rjasama seperti semut mahupun kerengga, tetapi jika kita dah us4ha sama-sama tapi pada akhirnya kita ditinggalkan siapa je y4ng tak rasa sedih.

Begitulah dapat digamb4rkan mengenai satu rakaman video yang pada mulanya memaparkan kerj4sama bagi tiga ekor kerengga. Apa tidaknya, pada permulaan, seekor k3rengga sedang membantu rakan-rakannya untuk panjat daun, tapi pada akh1rnya, ia ditinggalkan sendiri manakala kedua-dua rakannya terus b3redar.

Video ini memperoleh jvmlah tontonan yang sangat memberangsangkan iaitu 7.5 juta, hampir m3ncecah 8 juta tontonan. Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warg4net kelihatan sedih melihat situasi kerengga yang terakhir itu. Ad4 juga yang turut berkongsikan peribahasa yang boleh menggambarkan s1tuasi tersebut.

SUMBER: TikTok jcastaneda12 I Siakapkeli

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *