[VIDEO] “Manis Betul Monyet Tu Ketawa” Pemuda Panjat P0k0k Terjatuh Digelakkan M0nyet.

Mengambil hasil tanaman dari p0kok yang tinggi kebiasaannya memerlukan bantuan alat seperti galah, at4u pun dibantu oleh monyet untuk tolong petikkan buah. Malah di zaman t3knologi hari ini tiada apa yang mustahil apabila manusia lebih kreatif d4lam melakukan urusan harian.

Biarpun begitu, baru-baru ini 1 video yang memaparkan seorang lelaki memanjat pokok untuk mengambil buah bet1k telah mencuri perhatian ramai. Manakan tidak, kebiasaannya orang menggvnakan galah untuk memetik buah tersebut jika pokoknya tinggi.

Selain itu, batang pokok betik y4ng halus dan tidak sesuai untuk dipanjat juga menyebabkan tiada orang s4nggup memanjatnya. Tapi melihatkan gelagat lelaki ini yang cukup berani, m3mang luarbiasa sekali aksinya itu.

Apa yang lebih mencuri perh4tian ramai adalah apabila pemuda panjat pokok itu akhirnya terjatuh dan digel4kkan oleh seekor monyet. Gaya ketawa haiwan itu pun bukan main lagi! Berikvt adalah perkongsian rakaman pemuda panjat pokok terjatuh ini:

Perkongsian video pemuda p4njat pokok terjatuh tersebut oleh seorang pengguna Tiktok dengan nama akaun g0binrajbansi201 ini telah meraih lebih 11 juta tontonan dan 600 ribu lik3s. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai video ini di ru4ngan komen seperti berikut:

“Kalau gelak dosa..Puas d4h tahan..Tu sis gelak juga hahaha”


“Oh my good monyet jahat d1a gelak kan orang jatuh”

“Hahaha. Pandai betul dia g3lak…Siap ngakak gitu”


“Bukan ketawakan orang yang jatuh tu..Tapi tak boleh tahan ketawa bila tengok monyet tu ketawa”

SUMBER:HCL

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *