“Ayang mak balik!” – [VIDEO] Ibu Teruja Lihat Anak Depan Mata Selepas Lama Berpisah Sebab PKP

Sejak negara kita dah dibenarkan vntuk rentas negeri pada 11 Oktober lalu, tak dapat dinafikan memang ramai y4ng pulang ke kampung halaman masing-masing apatah lagi untuk berjumpa dengan 1bu bapa. Mana taknya, nak dekat 2 tahun kita kena stay at home j3…

Dengan menggunakan peluang t3rsebut, ramai yang membuat kejutan dengan pulang ke rumah ibu bapa mereka sec4ra tiba-tiba. Ada yang menggunakan cara kononnya menjadi orang yang membuat p3nghantaran barang.

Dalam banyak-banyak video y4ng dikongsikan, bagi Min ada satu video yang dikongsikan kelihatan sang4t comel untuk hubungan ibu dan anak. Video itu boleh ditonton menerusi ak4un TikTok @haznifalizaahmad.

Jika dilihatkan dalam vide0 itu, ibu kepada pemilik akaun tersebut, pada awalnya masih tidak dapat m3ngecam anak lelakinya kerana dia berpakaian baju hujan dan juga berpelitup mvka dan berlakon seperti seorang penghantar barang.

Namun, sebaik sahaja anak l3lakinya menurunkan baju hujan, ibunya kelihatan sungguh gembira dan memelvk erat seolah-olah tidak percaya dengan apa yang berada di depan matanya.

“Ayang mak! Ayang mak! Ay4ng mak dah balik!” – Ibu

Di bahagian komen pula, r4mai juga yang memberi reaksi positif dengan mengatakan yang mereka tvrut tersenyum melihat suasana yang menggembirakan itu dan juga menunjukkan r4sa syukur kerana anak lelakinya dapat juga pulang ke rumah ibunya.

Dapat juga ibunya ubat r1ndu berjumpa kembali dengan anaknya. Boleh disimpulkan yang sekecil-k3cil perbuatan dari anak juga boleh menggembirakan ibu bapa sehingga membua4tkan mereka senyum dan teruja.

Harapnya awak terus bu4tkan ibu awak gembira. Teruskan menjadi anak yang soleh okay?

SUMBER:Lobakmerah

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *