‘Suka Cuci Baju Sebab Jumpa Banyak Harta’- Perkongsian Wanita Ini Undang Perhatian Warganet

Kehadiran media sosial jelas membu4tkan orang ramai bebas berkongsi apa sahaja tidak kira berita baik mahvpun sebaliknya.

Pada kali ini, tular di Twitter s3lepas seorang wanita berkongsi ‘kegembiraan’ beliau menerusi vid3o di TikTok yang suka mencuci baju suaminya selaku anggota polis ker4na terdapat banyak ‘harta’ dalam poket baju.

Patut banyak duit ? pic.twitter.com/Kx6U6VZv76

— Akaun Baruku (@MOFASAD_) October 29, 2021

Menerusi video yang dikongsikan, d4pat dilihat poket suaminya mempunyai duit antara RM5 sehingga RM100. Beliau jvga turut memaklumkan duit berada yang poket suami beliau secara automat1k menjadi menjadi milik beliau.

Di sebalik kegembiraan yang dik0ngsikan, para netizen nampaknya seakan hairan dan curiga dengan wang yang b4nyak terselit dalam poket. Berikut merupakan respon netizen terhadap perk0ngsian wanita ini.

Berdasarkan tinjauan di akaun T1kTok wanita ini, beliau dilihat sudah membuang video berkenaan namun b3lum dipastikan tujuan sebenar beliau berbuat demikian. Terdapat juga beber4pa netizen daripada Twitter yang turut komen pada akaun beliau dalam bert4nyakan berkenaan duit daripada poket baju suami beliau.

SUMBER:Ohmedia I Vocket

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *