Lelaki Merayu “Tangkp Saya, Saya Tidak Tahan Berada Dengan Isteri Saya Lagi. Saya Lebih Suka Di Pnjara,”

Seorang lelaki berusia 30 tahun di Guidoni, s3buah bandar di pinggir Rom, merayu agar polis memasukkan dia ke dalam penj4ra kerana tidak tahan tinggal bersama dengan ister1nya.

Difahamkan, lel4ki Albania yang tidak didedahkan identitinya sebelum itu bergaduh dengan 1sterinya dan mengambil keputusan untuk masuk semula ke dalam penjara berband1ng tinggal dengan isterinya.

Anggota polis y4ng bertugas di berek Tenenza Carabinieri pada awalnya menyangka mereka m3njadi sasaran ‘prank’ pada 23 Oktober apabila seorang lelaki secara selamba m4suk dan mengaku sengaja melanggar perintah tahanan di rumah, agar dia boleh d1masukkan ke dalam penjara.

“Dia tinggal di rumah bers4ma dengan isteri dan keluarga. Tetapi keadaan tidak berjalan lancar sep3rti yang diharapkan,” kata Kapten Francesco Giacomo Ferrante dari Tivoli Carabinieri, kepada AFP.

Lelaki terbabit telah dip3rintahkan untuk menjalani perintah tahanan di rumah untuk beberapa tahun ker4na pernah terlibat dalam jenayah dadah. Baru sahaja menjalani hukuman itu beb3rapa bulan tetapi dia sudah tidak tahan berdepan dengan isterinya sep4njang masa.

“Dia berkata, kehidvpan rumah tangganya menjadi negara dan dia tidak sanggup menghadapinya dan m4hu masuk ke penjara,” katanya lagi.

“Tangkap saya, saya t1dak tahan berada di rumah dengan isteri saya lagi. Saya lebih suka di penj4ra,” kata lelaki itu kepada polis.

SUMBER: Oddity Central

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

[Video] Wanita Berhadapan Detik Cemas, Badak Sumbu Hampir Sodok Kereta!

Sebut sahaja tentang badak sumbu, pasti s3mua tahu bahawa haiwan ini memiliki berat badan yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!