[VIDEO] “Jauh Penyapu Terbang…” Seorang Lelaki Melompat Nampak Ulaar Masa Menyapu,

Siapa sahaja pasti akan berasa terk3jut sekiranya terjumpa ular di dalam rumah kan? Sama macam situasi y4ng dialami seorang lelaki ini yang sampaikan melompat gara-gara terjvmpa ular semasa sedang sibuk menyapu sampah.

Di dalam video yang dikongsikan in1, lelaki itu dilihat sedang menyapu sampah di ruang tamu ketika dirak4mkan oleh ahli keluarganya. Dalam masa yang sama, dia turut dilihat seperti s3dang membebel seolah-olah tidak berpuas hati dirinya dirakam.

Tidak lama kemudian, dia secara tid4k sengaja telah menarik keluar satu ular mainan yang berada di bawah sofa t3rsebut. Sebaik sahaja melihatnya, lelaki itu kemudian melompat gara-gara t3rkejut dan mula berlari menyelamatkan dirinya.

Namun sebenarnya itu hanyalah ul4r mainan sahaja dan bukanlah ular sebenar seperti yang disangkanya. R3aksinya yang terkejut dengan ular mainan itu turut mencuit hati warganet apabila dia sampaikan melompat dan melemparkan penyapu yang sedang dip3gangnya itu.

Lebih melucukan, dia juga siap menc4mpakkan penyapu yang sedang dipegangnya dek kerana terlalu terk3jut. Melihatkan reaksinya ini, perakam video turut sama berdekah melih4tnya apabila lelaki itu menyangka itu adalah ular seben4r.

Meninjau d1 ruangan komen, kebanyakan warganet turut terhibur melihat gelagat terkejvtnya ini. Pada masa yang sama, ada juga yang memahami perasaan terk3jut lelaki itu dan pastinya membimbangkan sekiranya itu adalah ul4r betvl.

“Ab4ng, kita perlukan anda untuk lindungi kami. Bukan lari tinggalkan kitorang tau.”


“Betul-betul terkejut.”


“Jauh penyapu tu terbang ye.”

“Tergelak tengok dia berzapin tergelak tengok penyapu tu terpelanting.”

SUMBER:HCL

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

[VIDEO] Lebih 6.2 Juta Tontonan, Kucing Ni Selamba ‘Lepak’ Dalam Peti Ais Sambil Menyuusu Anak

Kucing merupakan haiwan coomel yang sentiasa mendapat perhatian ramai dan menjadi pelengkap di dalam seseebuah …

Leave a Reply

Your email address will not be published.