Al Fatihah “Tersmbam Dalam klam Renang” Budak Berusia 1 Tahun Menlnggal Dvnia Salam Takziah Buat Keluarga

Malang tidak berbau. Bagi ibu bapa y4ng memiliki anak kecil, p4sti menjadi cabaran besar untuk menjaga keselam4tan mereka. Jika terlepas p4ndang dalam beberapa saat, pelbagai kemungk1nan boleh berlaku.

Terbaru, seorang kanak-kanak lel4ki dilaporkan lemas di dalam k0lam renang berhampiran rumahnya di Kampung Balun, Slim River, Tanjung Mal1m sebelum menlnggal dunia, sem4lam.

Memetik laporan Sinar Harian, ketika kejadian, m4 ngsa Rayyan Mikhail Azmi didapati masih hidvp namun disahkan men1nggal dunia ketika men3rima rawatan Hospital Raja Perm4isuri Bainun (HRPB) Ipoh.

“M4 ngsa bagaim4napun disahkan men1nggal dunia pada jam lebih kvrang 2.30 pagi pada Ahad,” kata Ketua P0lis Daerah Muallim, Superintenden Sulizmie Affendy Sulaiman.

Menerusi posting di laman Facebook, beberapa ahli keluarga mengvcapkan takziah kepada ibu bapa m4ngsa selain berharap agar kedua-dcanya tabah atas pemergian anak bongsu ters3but.

Salam takziah buat Kak Hazlina & keluarga

Tenanglah Mika di sana, berm4in di taman syurga

Difahamkan, kanak-kanak bervsia setahun sembilan bulan itu disedari tiada di dalam rumah oleh bapanya seb3lum menemui m4ngsa yang tersembam dalam kolam sedalam hampir 0.6 meter.

“Proses bedah siasat akan dij4lankan di HRPB untuk mengetahui sebab kem4 tian kanak-kanak tersebut. Satu k3rtas siasatan dibuka dan…

“…siasatan secara menyeluruh sedang dijalankan. Buat masa ini kes diklasifikasikan sebagai mati mengejut,” ujar Sulizmie.
Sumber: Sinar Harian (Normawati Adnan) , Facebook

SUMBER:ohmymedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *