Kepala Trsngkut Dalam Mesin Basuh, Housemate Pakat Gelak Dulu Sebelum Call Bomba

Kalau kes kanak-kanak terper4 ngkap di dalam mesin basuh tu sudah banyak berlaku dan tak terkejutlah kan. Tetapi apa yang terjadi di Fuji, China ini berlainan pula dimana kead4an itu berlaku pada seorang lelaki dewasa!

Kejadian ini telah berlaku b3berapa tahun yang lalu. Menurut laporan, lelaki malang itu sebenarnya cuba m3mbaiki mesin basuhnya yang didapati telah rosak pada bahagian pengering b4ju.

Lalu lelaki tersebut pun b3rtindak memasukkan kep4lanya ke dalam mesin separuh automatik itu bagi m3lihat keadaan di dalam mesin tersebut.

Tapi malang tidak berbau apab1la dia g4gal mengeluarkan kepalanya semula.

Lapor NetEase, ketika mangsa membuat p3meriksaan mesin tersebut, mesin tersebut belum ditutup suisnya. Mujur r4kan serumah menyedari kej4dian itu, lalu bertindak menutup suis dan cuba m3ngeluarkan kepala m4ngsa namun tetap juga gag4l.

Setelah puas bergelak ketawa akan kej4dian yang menimpan rakan serumah mereka itu, lalu mereka pun bertindak menghvbungi pihak bomba untuk menyelamatkan mangsa.

SUMBER:Bawang

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

[VIDEO] Lebih 6.2 Juta Tontonan, Kucing Ni Selamba ‘Lepak’ Dalam Peti Ais Sambil Menyuusu Anak

Kucing merupakan haiwan coomel yang sentiasa mendapat perhatian ramai dan menjadi pelengkap di dalam seseebuah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *