[Video] Setiap Kali Balik Kmpung Si Oyen Mesti Ziarah Semua Jiran Mungkin Nak “Cari Jodoh”

Apabila kita berpeluang lagi dapat pvlang ke kampung, tentu sahaja ramai yang mengambil kesempatan itu untuk men3mui insan tersayang.

Walau bagaimanapun, bagi yang mem3lihara kuclng turut tidak menghalang untuk tuannya membawa halwan kesayangan 1tu untuk turut sama pulang ke kampung selepas sekian lam4nya.

Pun begitu, terny4ta pengguna aplikasi TikTok dihiburkan lagi dengan telatah si Oyen yang mana kvcing ini dilihat dirakam di sebuah kampung yang lalunya mengundang tawa ram4i terhibur melihatnya.

Ujar pengguna atas n4ma Eija Matsumaki menerusi ruangan kapsyen, dia berkata si Oyen tersebut as4l sahaja pulang ke kampung, habis semua jiran mahu diziarah yang mana g3lagat comelnya itu dapat dit0nton dalam satu rakaman ini.

Lebih lucu, si Oyen 1ni dikatakan perlu dipanggil terlebih dahulu barulah pandai pulang ke rum4h. Macam-macam hal sungguh apabila berkaitan dengan si Comel berbulu oren 1ni.

Warganet diruangan k0men bagaimanapun meninggalkan seloroh mereka akibat merasa lucu dengan p3rangai selamba si Oyen itu sehingga halwan kesayangan ramai ini hangat mend4pat perhatian sekali gus menerima ribuan tanda suka ramai di hantaran v1deo tersebut.

Komen Warganet

“Peramah budak ni, mesti semua kenal dia…”

“Amboi jalan pun tau, dia ketua kampung bulus”

“Mak ni orang nak g umah Mak Timah pun sibuk…”

SUMBER:HCL

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Nyaris disaman, pemuda minta maaf tuduh Aeril Zafrel & Wawa Zainal terima duit PN

Pasangan selebriti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sekali lagi menjadi mangsa tuduhan apabila menerima imbuhan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *