Penagih Dadah Ada Masalah Mental Kel4r Leher Ibu Sebelum Mavt Digilis Lori.

Seorang wanita warga emas dikenali sebagai Sarah Jon, 70 dilaporkan menlnggal dunia dengan kesan kel4r di leher sed4lam lima inci (12.7 sentimeter) dan keced3 raan di telinga juga di tangan.

Myat wanita tersebut itu ditemui dalam keadaan terl3ntang di ruang tamu rumahnya di Kampung Batu 5, Gurun.

Anak men1nggal dunia digllis l0ri

Menerusi laporan dari Harian Metro, wanita tersebut dipercayai dibvnuh oleh anak lelakinya sendiri berusia 31 tahun sebelum pemuda itu dimaklumkan turut men1nggal dunia apabila motosikalnya dig1lis lori kira-kira 1 kilometer dari rumah mereka.


Temui peralatan menghsap d4dah dirumah
Dalam kenyataan tersebut, Ketua Polis Daerah Kuala Muda, Asisten Komisioner Adzli Abu Shah memberitahu bahawa menerima laporan dari orang awam kira-kira jam 7.30 pagi selepas menemui mayat wanita berkenaan.

“Hasil pemeriksaan mendapati terdapat k3san k3lar sedalam lima inci (12.7 sentimeter) dan juga terdapat beberapa peralatan mengh1sap d4dah dipercayai milik anak lelaki m4ngsa.”
“Siasatan lanjut mendapati tiada sebarang k3san pecah dan pada masa sama kita menerima maklumat berkaitan seorang lelaki m4vut dig1lis lori kira-kira satu kilometer daripada rumah wanita warga emas berkenaan,” katanya.

Kerap bergaduh kerana minta duit dari ibu
Menerusi info dari orang ramai, anak beranak ini memang tinggal berdua sahaja di dalam rumah tersebut dan dimaklumkan memang kerap bertengkar kerana pemuda itu selalu meminta duit dari ibunya untuk membeli d4dah.

“Kali terakhir pertengkaran dikatakan berlaku malam tadi dan didengari jiran serta saudara yang tinggal berhampiran.”
“Suspek dikatakan mengalami masalah ket4gihan dan meminta wang daripada ibunya untuk membeli d4dah,” kata Adzli.

Ada rekod jen4yah lampau & peny4kit mental
Lelaki berkenaan yang berkerja sebagai pen0reh getah difahamkan belum lagi berumah tangga dan mempunyai enam rekod jen4yah lampau bersabit kes d4dah serta seorang pes4kit mental.

Setakat ini, myat dua beranak tersebut telah di hantar ke Hospital Sultanah Bahiyah (HSB) Sungai Petani untuk bedah siasat.

“Berdasarkan sisa syabu yang masih ada bersama peralatan mengh1sap d4dah, kita tidak menolak kemungkinan dia mengh1sap d4dah di rumah berkenaan dan diketahui ibunya.”

“M4yat dua beranak itu kemudian dihantar ke Hospital Sultanah Bahiyah (HSB) Sungai Petani untuk bedah siasat dan setakat ini, kes dianggap selesai,” jelas Ketua Polis Daerah Kuala Muda.

SUMBER:ohmymedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *