[VIDEO] Netizen Seriau Tengok Kanak-kanak Cuba ‘Parkour’, Lompat Bangunan 27 Tingkat

Tengok cara dorang lompat pun n4mpak tak yakin!

Video dua kanak-kanak lelaki “b3rmain” di bumbung bangunan 27 tingkat di Hubei, China baru-baru ini tul4r di media sosial sampai buat ramai netizen seriau.

Dalam video tersebut, dapat dil1hat salah seorang dari kanak-kanak ini melompat di antara dua bangunan 1ni beberapa kali.

Menurut Taiwan English News, 2 kanak-kanak lelaki ini dilihat sedang meniru aksi parkour di atas bangunan d1 Xianning City dan dilaporkan kejadian ini berlaku pada 26 Oktober lalv.

Video ini telah diambil ol3h salah seorang penduduk yang tinggal berhampiran bangunan tersebut sebelum m3mberitahu pengurus bangunan tersebut dan membawa dua kanak-kanak ini turun d3ngan selamat.

Pengurus bangunan ini meng4takan, kunci di pintu untuk ke bumbung bangunan tersebut telah rosak dan t3lah pun digantikan selepas insiden ini.

“Laju jantung tengok dor4ng ni”
Video yang tular ini jel4s telah membuatkan ramai netizen kecut perut melihat aksi amatur kanak-kanak 1ni. Mana taknya, sebelum lompat tu nampak betul teragak-agak!

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *