“Polis Serbu ‘Hospital Covid’ Buat Acara S3ks Rambang dan Salah Guna Dad4h”..

Polis menyerbu sebuah hospital khusus C0VID-19 di tengah Thailand setelah dilaporkan bahawa pesakit C0VID-19 di situ sedang mynalahgunakan d4dah dan mengadakan pesta s3ks. Seorang kakitangan di hospital lapangan di Samut Prakan, di barat daya Bangkok, memberitahu polis bahawa pesakit melakukan s3ks secara berkumpulan dan bert3ngkar di mana beberapa pesakit telah ce.dera.

Pegawai dari Komando Operasi Keselamatan Dalam Negeri yang berpakaian pelindung diri (PPE) menyerbu Samut Pra Ruamjai 5 dimana sekitar 1,000 pesakit yang dijangkiti wabak berkenaan sedang dirawat. Tidak ada ubat haram yang dijumpai, tetapi para petugas menemui 23 karton rokok dan rokok elektronik, yang menurut mereka, diseludup ke dalam kemudahan itu.

Penguatkuasa mengkaji rakaman kamera pengawasan dan kelihatan pesakit lelaki dan wanita dilihat pergi ke wad masing-masing. Nampaknya ada yang menggunakan d4dah, tetapi rakamannya tidak jelas dan pesakit tidak dapat dikenali.

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *