[VIDEO] Padaah Haalang Leembu, Seorang Neenek Tua ‘Dilaambung’ Sehingga Berpuusing Sebelum Jaatuh

Pernahkah anda bayangkan sekiranya anda disoondol atau ditaanduk oleh seekor leembu yang besar dan menyeraamkan? Pastinya saakit dan mungkin boleh mengakibatkan kepataahaan mana2 tuulang pada bahagian badaan kita. Kita juuga mungkin akan traauma dengan mana2 lembu yang kita akan jumpa selepas ini.

Satu video tular menuunjuukkan seorang nenek tua telah ditaanduk dan dilaambung tinggi oleh seekor leembu sehingga terpeelantiing. Berdasarkan video tersebut, nenek tua itu dilihat baru sahaja bangun daripada duuduk setelah bereehat. Dia sepertinya mahu pergi ke sesuatu tempat yang baharu setelah berganjak daripada tempat duduknya.

Dengan keadaan nenek itu terboongkok2 dan bertongkat semasa berjalan, datang seekoor leembu menghampirinya. Lembu tersebut berbadan beesar, berwarna hitam dan memiliki taanduk yang panjang. Mungkin kerana terkejut melihat lembu tersebut semakin mendeekatinya, nenek itu seperti memuukul leembu tersebut dengan menggunakan toongkat yang diguunakannya untuk berjalan. Dia juga kelihatan seperti mahu menghaalau lembu itu daripada terus mengeekorinya pergi ke tempat yang dituju.

Tambah mengejutkan, tindakannya itu membuatkan haiwan tersebut tiba2 menaanduk orang tua itu sehingga terpelaanting dengan agak tiinggi sebelum terjaatuh ke taanah. Seleendang yang dipakainya juga terbuka dan tersaangkut di bahagian taanduk leembu itu.

Kejadian yang tidak tahu keberadaanya itu sangatlah mengeerikan. Apalagi seorang neneek tua yang sudah bertongkat menjadi maangsa taanduk lembu tersebut. Bagaimanalah keaadaan nenek itu pada masa kini. Semoga masih diberikan kesihatan dan dipanjangkan umurnya.

Sumber: Twitter @anthraxxx781

About admin

Check Also

[Video] Gara² Ingin Bergurau Menjadi M4yat Di Dalam Kubur yg Baru Dikorek, Lelaki ini Akhirnya Betul² Tertimbus

Gurauan hampir menjadi kenyataan, apabila seorang lelaki yang bergurau seakan-akan menjadi m4yat kemudiannya telah tertimbus …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!