[Video] Suaml Pec4hkan Tlngkap Kereta Isterl Hingga Serpihan Kaca Terkena Pada Anak.

Ketua P0lis Daerah Kota Setar, Asisten Komisioner Ahmad Shukri Mat Akhir berkat4, kejadian itu berlaku pada jam 10.37 pagi 13 Disember 2021, sempat dirak4m oleh isteri suspek berusia 24 tahun menggunakan telefon bimbit sebelvm membuat laporan polis.

Pad4h merosakkan tingkap kereta isteri sehingga menyebabkan serpihan kaca terk3na pada anak mangsa yang berada di tempat duduk penumpang hadapan, seor4ng lelaki ditahan polis.

Sias4tan awal mendapati, mangsa ketika itu sedang memandu kereta Perodua Axia bers4ma anak-anaknya di Lorong Panglima, Jalan Teluk Wanjah sebelum didatangi ol3h suaminya berusia 30 tahun yang mengekori dengan menunggang motosikal Honda Wave.

Susp3k kemudian bertindak menahan kereta mangsa dan mengetuk tingkap bahagian penvmpang hadapan, menyuruh mangsa membuka tingkap dengan alasan mahu memberi w4ng kepada anak. Mangsa bagaimanapun hanya membuka sedikit tingkap dan meny3babkan suspek berang lalu menarik tingkap itu sehingga pecah dan terc4but serta serpihan kaca terkena pada salah seorang anak lelakinya.

Tid4k berpuas hati dengan tindakan suspek, mangsa terus membuat laporan polis. Bertindak di atas laporan itu, pegawai penyiasat bersama anggotanya pergi ke lokasi kejadian untuk melakukan siasatan dan merakam percakapan saksi kejadian.

Kes disiasat mengikut Seksyen 427/506 Kanun Keseksaan, suspek juga telah ditahan pada hari yang sama dan direman selama empat hari sehingga 17 Disember ini untuk membantu siasatan.

SUMBER:The reporter

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *