Baru Nak ‘Photoshoot’ Sekali Tiang Lampu Tumbang, Siap Kena Bayar Ganti Rugi Lagi

Zaman sekarang ni, pant4ng nampak latar belakang yg cantik-cantik, pasti akan ada orang yang ak4n mengambil kesempatan untuk berg4mbar. Tidak kiralah hanya gambar kawasan t3rsebut ataupun gambar sendiri mengg4yakan sesuatu pakaian.

Cerita yang nak dik0ngsi kali ini ada kaitan dngan perkara tersebut dan ianya berlaku dip3rcayai di sebuah pusat beli belah d1 Surabaya, Indonesia.

Menurut perkongs1an pengguna TikTok dengan n4ma @artemiisiia ini, pada awalnya dia h4nya ingin ber’photoshoot’ di kaw4san tersebut sambil menggayakan p4kaiannya ala-ala model atau ad3ngan dalam filem.

Disebabkan kaw4san berkenaan ada tiang lampu, k3lihatan Artemiisiia seakan-akan ing1n berpaut dan memusingkan badannya, n4mun apa yang berlaku adalah sebaik d1a memegang tiang lampu itu, ianya tervs jatuh dan difahamkan dia terpaksa m3mbayar ganti rugi atas kerosakan t3rsebut.

Apa yang l3bih malang, tiang tersebut telah jatuh keatas kakinya dan ianya menyeb4bkan kesan lebam yang agak ketara!

Sunggvhpun begitu, ramai yang tampil mempertahankan gadis tersebut di ruangan komen d4n sempat ‘tag’ akaun TikTok milik pusat beli belah tersebut kerana ing1nkan penjelasan lanjut kerana menurut mereka, ia merupakan kecuaian mall ters3but.

Sebal1knya, ramai yang mengatakan bahawa kejadian tersebut setidaknya telah ‘meny3lamatkan’ keadaan yang mana sekiranya tiang tersebut jatuh ketika ada kanak-k4nak, pastinya akan menyebabkan kecederaan parah, atau lebih teruk, boleh m3ragut nyawa.

SUMBER:Lobak merah

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *