Gudang Jongkong Emas Beberapa Meter Di Bawah Jalan Raya Bernilai RM 1.06 Trillion…

Gudang simpanan jongkong em4s bernilai RM 1.06 Trillion…

Inllah gudang simpanan em4s Bank Of England yang dik4takan mempunyai jumlah simpanan jongkong emas bern1lai 200 billion pounds st3rling atau bersamaan RM1,066,511,600,000.00.

j0ngkong emas yang disimpan d1 sini dengan setiap satvnya bersaiz 28lb dan berketulenan 24 karat. Juml4h kesemua jonkong emas ltu dikatakan seberat 4,600 tan atau mungkin leb1h.

Gvdang ini dibina di bawah t4nah dengan ketebalan dlnding gudang sehingga b3berapa meter di bawah jal4n raya yang sibuk di L0ndon.

Ia dikatakan berada di lok4si Old Lady of Thre4dneedle, di mana ibu pejabat B4nk of England’s City of L0ndon berada. Untuk f4kta, apa yang anda saksikan d4lam gambar di bawah ini h4nyalah satu per 20 dari keluasan sebenar gudang em4s ini.

Keluasannya adalah lebih b3sar dari keluasan b4ngunan tertinggi di London, Tower 42. Bayangkan saja, vntuk membuka pintu m4suk ke gudang ini, anda memerlukan sebatang kunci y4ng bersaiz 3 kaki panjang.

Itu belum lagi termasuk pelb4gai tahap sekuriti canggih yang ada di situ..

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *