[VIDEO] Seorang Pelancong Lelaki Ketawa Selepas Sengaja Tolak Monyet Ke Dalam Kolam, Mendapat Balasan Serta Merta..

Seorang Pelancong Lelaki Ketawa Sel3pas Sengaja Tolak Monyet Ke D4lam Kolam, Pelancong Lelaki Dapat Balasan Sert4 Merta Apabila Diserang Mony3t itu Dengan Rakan-rakannya Sekal1.

VIDEO

Seorang pelancong lelaki telah dirakam dengan sengaja menolak se3kor monyet ke dalam sebuah kolam. M0nyet itu sebenarnya tidak mengganggu ses1apapun dan hanya membuat halnya send1ri namun ada juga orang yang tidak pu4s hati denganya.

Binatang primat itu menj4di m4ngsa apabila lelaki terbabit, dipercayai seorang pelancong telah men0laknya ke dalam kolam. Lelaki itu kemudian ketawa. Namun, kemudiannya m4malia tersebut keluar dari kolam dan terus menyerang lelaki terbab1t.

Monyet tersebut mungkin b3ngang dan marah dan terus mengejarnya serta mencakar seluruh muka dan t4ngan lelaki itu. Kejadian terbabit dirakamkan di kuil Xitian, Chin4.

Selepas keluar d4ri kolam, monyet tersebut terus mengejar lelaki yang menolaknya. Mana n4k lari!

Ketawa Lepas Seng4ja Tolak Monyet Ke Dalam Kolam, Pelancong Lelaki Ini Mendapat Balasan S3rta Merta

Sebenarnya monyet 1tu tidak menganggu sesiapapun sebaliknya ia membuat hal sendiri. Namun pel4ncong lelaki itu dilihat sengaja nak cari nahas.

Pelancong lain y4ng ada di situ ketawa melihat gelagat monyet terbabit mengejar lelaki b3rkenaan. Lebih memburukkan lagi keadaan apabila situasi jadi bertambah kel4m kabut apabila monyet-monyet lain turut membantu `rakan’ mereka yang terani4ya itu.

Prankster is chas3d by monkey after pushing it into pond

Memang betullah or4ng kata, tak ada hal tapi sengaja cari pasal, kan dah mendapat. Kejadian 1ni sudah pasti akan memberikan pengajaran berguna kepada lelaki itu supaya j4ngan cari pasal dengan monyet dan juga mana-mana haiwan yang lain.

SUMBER:Daily Mail

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Nyaris disaman, pemuda minta maaf tuduh Aeril Zafrel & Wawa Zainal terima duit PN

Pasangan selebriti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sekali lagi menjadi mangsa tuduhan apabila menerima imbuhan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *