Gurauan Rakan Sekerja Selepas Habis ‘Duty’, lelaki jadi pocong sergah rakan hingga terlompat-lompat

Dalam bekerja tidak harus tervs serius. Setiap orang mempunyai cara tersendiri untuk menghilangk4n rasa penat serta stres terutamanya jika bertugas dalam situasi yang p3rlu sentiasa bersedia.

Jadi pocong sergah memb3r
Menerusi perkongsian se0rang pengguna TikTok dikenali sebagai @roszaidasaad, dia telah memuat naik s1tuasi rakan-rakannya bergurau selepas selesai waktu bertugas.

Dapat dilihat salah seor4ng rakannya telah menyelimuti diri dengan kain berwarna putih sebelum m3lompat-lompat mengejutkan rakannya yang kebetulan melalui kawasan ters3but.

Melatah sampai l0mpat2
Mereka yang berkh1dmat dalam pasukan beruniform itu terdengar mengekek ketawa selepas salah se0rang daripada mereka sama-sama melatah dan melompat seperti ingin berk4wad.

Best kan bertvgas happy macam ni
Perkongsian t3rsebut nyata membuatkan ramai terhibur lebih-lebih lagi melihat salah seorang angg0ta badan beruniform itu melatah sehingga terlompat-lompat kerana terkejut mel1hat rakannya yang berpenampilan seperti pocong.

Rata-rata warganet jvga telah meninggalkan komen di ruangan TikTok berkenaan dengan mengakui terg3lak sama melihat anggota yang pastinya tegas tidak dapat mengawal reaksi ket1ka terkejut disergah dalam suasana gelap seperti itu.

Sengaja ulang2 teng0k biar diorang penat lompat

Sempat kena terajang lagi

Jangan sampai pocong tu yang buat CPR

Ni kalau betul2 hantu, memang ikut gelak sama

Sumber: TikTok @roszaidasaad

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *