“Mesti Pergi Sekolah Ni” Khinzir Bantu Tolak Tong Ke Tepi Jalan,

Khinzir atau babi ini boleh dikateg0rikan sebagai haiwan liar kerana ia banyak ditemui dalam hutan dan semak samun. Dek kerana h4bitatnya yang terganggu, haiwan-haiwan ini mula keluar untuk mencari makanan di kawasan perumah4n manusia.

Biarpun begitu, baru-baru ini 1 rakaman yang memaparkan haiwan ini telah mencuri perhatian ramai. Dalam rakaman tersebut k3lihatan seekor haiwan ini di tengah jalan raya yang agak sibuk. Namun apa yang mencuri perhati4n ramai adalah khinzir ini bantu tolak tong di tengah jalan hingga ke tep1.

Kelakuan haiw4n ini dikatakan membantu pengguna jalan raya lain dan agak bijak. Korang saksikan gelagat haiw4n tersebut yang sering menjadi bahan gurauan warganet sebelum ini:

Perkongsian r4kaman khinzir bantu tolak tong ke tepi jalan yang telah dimuat naik oleh seorang pengguna TikT0k dengan nama akaun supreme02295 ini telah meraih lebih 600 ribu tontonan dan 112 ribu likes. R4ta-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian ini di ruangan komen sepert1 berikut:

“Tetap lah bvat kerja halal walaupun dia haram”

“Bawak dia b4lik bang manatau dia boleh buat kerja dalam rumah juga”

“Dia selalu k3na maki pada hal dia baik hati”

“Dia rasa sem4ngat tu bang sebab ramai panggil nama dia”

SUMBER:hcl

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Nyaris disaman, pemuda minta maaf tuduh Aeril Zafrel & Wawa Zainal terima duit PN

Pasangan selebriti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sekali lagi menjadi mangsa tuduhan apabila menerima imbuhan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *