[VIDEO] Dulu Saklt Isteri Jaga, Dah Sihat Kantoi Srumah Dengan Skndal Ini Realiti, Bukan Sinetron!

Menerusi vid3o yang tular di TikTok, Reni Wijaya t3lah berkongsi rakaman ket1ka dia menerjah sebuah rum4h dan telah dihalau oleh satu pas4ngan.

Rupa-rup4nya, menurut Reni itulah rumah temp4t ayahnya bermadu asmara bers4ma skandal perempu4nnya itu. Pada mulanya, mereka dis4ngka akan panik selepas ‘kant0i’ berhubungan sebal1knya Reni dimarahi, ditolak dengan k4sar serta didesak untuk pergi d4ri situ.

Perkongs1an itu mendapat lebih 25juta tont0nan di TikTok dan Reni yang bers3dih dengan apa yang berlaku tvrut menceritakan detik ketika ay4hnya itu sakit pada tahun lalv.

Air susu d1balas tuba. Itulah luahan seor4ng anak perempuan yang terlalu k3cewa, sedih dan marah dengan perbvatan bapa kandungnya sendir1.

Katanya, ket1ka perlu berulang-alik ke pvsat perubatan kerana masalah Tub3rculosis dan ketika terlantar tid4k mampu menguruskan diri s3ndiri, skandal tersebut hilang entah ke mana. Anak-anak dan isteri y4ng ada di sisi bersusah pay4h menjaganya siang dan malam. Namun, selepas sembuh ayahnya itu k3mbali membuat ‘perangai’ d4n tergamak mengguris hati ibunya.

Melihat reaks1 netizen yang menonton rak4man tersebut turut sama berasa marah terhadap bapa Reni selain geram t3rhadap wanita simpanannya yng mengasari dan mengusir Reni.

SUMBER:Tiktok
PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Nyaris disaman, pemuda minta maaf tuduh Aeril Zafrel & Wawa Zainal terima duit PN

Pasangan selebriti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sekali lagi menjadi mangsa tuduhan apabila menerima imbuhan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *