Wanita Brstatus Isterl Mengahwlni 3 Lagi Lelaki Dalam Tempoh 3 Bulan

Seor4ng wanita yang berstatus isteri meng4hwini tiga orang lelaki lain dalam temp0h hanya 3 bulan. Menurut laporan Tim3s of News, wanita yang dikenali seb4gai Vijaya Amrute, 27 itu bertindak m3lakukan penipuan berkenaan dis3babkan masalah kewangan susulan pand3mik Covid-19.

Pen1puan Vijaya terbongkar apabila sal4h seorang bekas suaminya bertindak membvat laporan polis. Bekas suaminya 1tu yang dikenali sebagai Yogesh Shirsath membuat laporan polis kerana m3rasa dirinya ditipu oleh isterinya apab1la wanita berkenaan melarikan dir1 hanya selepas dua minggu kahwin.

Statvs sebenar Vijaya akhirnya diketahvi selepas disiasat dan terbongkar rup4nya wanita berkenaan sudahpun berk4hwin dan mempunyai anak.

Wan1ta itu dan suaminya kehilangan pek3rjaan dan menghadapi masalah kewangan dis3babkan pandemik sehingga membu4tkan Vijaya bertindak mengahwini 3 orang lel4ki lain untuk menyelesaikan mas4lah kewangannya.

Modvs operasi wanita itu adalah sel3pas berkahwin, dia akan lari meninggalkan su4minya tidak lama kemudian dan memb4wa barang-barang kemas dan barangan berh4rga milik suaminya.

Vij4ya mula melakukan penipuan itu sel3pas berkahwin dengan Yogesh Shirsath dan l4ri selepas dua minggu kemud1an.

Selepas itu, dia mengahwini seor4ng lagi lelaki yang dikenali sebagai Sandeep Darade yang tinggal di Raogad K4rjat. Dia mengulangi tindakannya dengan melarikan diri tidak lama kemud1an dengan mebawa barangan berharga dari rumah.

Vijaya kemudian ditahan oleh pol1s pada 31 Oktober 2020.

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *