Pembonceng Tercampak Atas Bonet Kereta Gara-Gara Kejar Pakwe Curang

Kecoh di Facebook video menunjukkan kem4langan di lampu isyarat memb4bitkan sebuah motosikal dan sebuah kereta jenis Perodua Myvi.

Video viral

Kem4langan di simp4ng lampu isyarat Jalan Sempadan, Parit Buntar Perak itu dip3rcayai berpvnca daripada motosikal yang melanggar lampu isyarat merah untvk mengejar s3buah kenderaan lain.

Mahv kejar pakwe cvrang?

Dip3rcayai kerana m4hu kejar pakwe curang, tak pasal-pasal terlibat kem4langan pulak. M3nerusi Sinar Harian, penunggang motosikal dan pemb0ncengnya dilap0rkan selamat dan hanya cedera ringan.

Rak4man dashcam menvnjukkan motosikal yang ditunggang melanggar bahagian tepi ker3ta hingga mengak1batkan penunggangnya jatuh di atas jalan manakala pemb0nceng tercampak k3 atas bonet kereta.

Menvrut Ketua Polis Da3rah Kerian, Superintendan Mazuki Mat, kemalangan berl4ku semasa kereta y4ng dipandu seorang lelaki dari arah Parit Buntar hend4k balik ke Bandar Bharu, Kedah.

Man4kala, motosikal jen1s Yamaha Ego ditunggangi seorang remaja perempuan bervsia 17 tahun bers4ma ibunya berusia 56 tahun.

SUMBER:Sinar Harian | FB I Am Parit Buntar via Syahir Yusof

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *