[VIDEO] Memang La Dia Nak Jual Sangat Kambing Ni, Rakaman ‘Menyeramkan’ Ini Puncanya Sebenar..

Pelbagai kej4diaan yang aneh bol3h berlaku di persekitaran kita sama ada disedari atavpun tidak. Diseb4bkan itu, pelbagai perasaaan ataupun emosi boleh bergabvng sama ada terula, bimbaang, risau ataupun gembira.

Sekiranya kejaadian itu tid4k menjejaskan keberanian seseorang mungkin tidak menjadi mas4lah, tapi baga1maana pula jika sebaliknya? Atau apa yang boleh anda fik1rkan sekiranya tern4mpak gelagat seekor kaambing hitam yang berjalan dengan h4anya menggunakan 2 kaki di belakangnya sahaja.

Situasi s3begitulah yang d1kongsikan oleh seeorang pengguna Facebook dengan nama Alexandre Souza yang m3maaparkan seekor kaambing berwarna hitam seakan berdiri d3ngan dua kaki dan b3rjalan memasuki satu ruang.

Perger4kan perlahannya itu s4mbil diekori oleh seekor ayaam menimbulkan pelb4gai tanda tanya di dal4m kalangan warganet. Merujuk kepada kapsyen yang ditvrunkan oleh Alexandra S0uza, dia mengatakan bahawa ingin menjual kambing tersebut tanpa sebab melaainkan ingin jauhkan diri daripada kambing tersebut. Pun begitu, tidak dapat dipastikan saama ada lelaki berkenaan sememangnya pemilik haaiwan tersebut atau hanya berkongsikan video itu sahaja.

Menariknya, video tersebut telah ditonton lebih 2.8 juta kali, raih 17 ribu tanda suka dan 152 ribu perkongsian.

“Saya ingiin menjual kambing. R$ 20,00.

Alasan: Tanpa sebab, saya cuma mahu ia jauh daripada saya”

Apabila melihat rakaman ‘seram’ ini, mungkin boleh diketahui alasan mengapa kambing tersebut hendak dijual. Bagaimana pula dengan pendapat anda menerusi rakaman ini ?

Sumber: Alexandre Souza I Siakapkeli

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Nyaris disaman, pemuda minta maaf tuduh Aeril Zafrel & Wawa Zainal terima duit PN

Pasangan selebriti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sekali lagi menjadi mangsa tuduhan apabila menerima imbuhan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *