[VIDEO] Objek Mist3ri Berkilauan Muncul Di Gurun Utah, Dikaitkan Dengan Kehadiran UF0

Jauh dikawasan gurun b4tu merah Utah, terdapat satu objek m1steri iaitu sejenis monolit log4m berkilauan yang menimbulkan banyak tanda t4nya.

Struktur tiga sisi y4ng berkilat dan tinggi itu ditemui di tengg4ra Utah, pada Isnin lalu sel3pas seorang kru dari Jabatan Keselamatan Aw4m dan Bahagian Sumber Hidvpan Liar Utah terlihat objek yang berkilavan dari udara pada 18 November d4n mendarat untuk memeriks4nya.

Mereka mendapati obj3k keluli tahan karat 3 sisi setinggi dua lelaki dewasa dibina disitu t4npa tujuan. Tetapi mereka t1dak menemukan petunjuk tentang siapa yang mem4sangnya disitu dan mengapa i4 diletakkan di kawasan berkenaan.

Beberapa pencari makhlvk asing mengaitkan obj3k berkenaan dengan kehadiran UFO dari luar bum1.

Pihak berkuasa engg4n memberitahu lokasi tep4t kedudukan monolit tersebut kerana bimbang or4ng ramai mungkin akan ters3sat dalam kawasan gurun batu tersebut.

Monolit yang hamp1r sama pernah disaksikan d4lam filem Stanley Kubrick “2001: A Space Odyss3y.”

Pegawai Biro Pengvrusan Tanah sedang menyi4sat berapa lama ia berada di sana, siapa yang mungk1n menciptanya dan mungkin jvga akan menghapuskannya.

VIDEO:

Oleh kerana kaw4san ini adalah tanah awam pers3kutuan, meletakkan sebarang objek seperti 1ni tanpa kebenaran adalah sal4h disisi undang-undang.

SUMBER: Era

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *