Kepala Tersangkut Dalam Mesin Basuh, Housemate Pakat Gelak Dulu Baru Call Bomba

Kalau kes kanak-kanak terperangkap di d4lam mesin basuh tu sudah banyak berlaku dan tak terkejutlah kan. Tetapi 4pa yang terjadi di Fuji, China ini berlainan pula dimana keadaan itu berl4ku pada seorang lelaki dewasa!

Kepala tersangkut di mesin b4suh
Kejadian ini telah berlaku b3berapa tahun yang lalu. Menurut laporan, lelaki malang itu sebenarnya cuba m3mbaiki mesin basuhnya yang didapati telah rosak pada bahagian pengering bajv.

Lalu lelaki tersebut pun bert1ndak memasukkan kepalanya ke dalam mesin separuh automatik itu bagi mel1hat keadaan di dalam mesin tersebut.

Tapi malang tidak berbau apab1la dia gagal mengeluarkan kepalanya semula.


Hubungi pihak bomba
Lapor NetEase, ketika mangsa m3mbuat pemeriksaan mesin tersebut, mesin tersebut belum ditutup su1snya. Mujur rakan serumah menyedari kejadian itu, lalu bertindak menutup su1s dan cuba mengeluarkan kepala mangsa namun tetap juga gagal.

Setelah puas bergelak ket4wa akan kejadian yang menimpan rakan serumah mereka itu, lalu mereka pun bert1ndak menghubungi pihak bomba untuk menyelamatkan mangsa.

SUMBER:

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *