[VIDEO] Tak Tahan Kena ‘Kacau’ Dengan Makhluk Halus, Abang Lori Ni Nekad Terjah ‘Benda’ Yang Mengetuk Lorinya

Menjadi seorang pemandu lori buk4nnya mudah, banyak yang perlu dilalui terutama apabila bertugas di w4ktu malam. Bukan saja perlu berhati-hati dengan manusia yang berniat j4hat tetapi mereka juga kadang kala terpaksa menghadapi situasi diganggu ol3h makhluk ghaib.

Keadaan tersebut biasanya berl4ku apabila mereka berhenti rehat di tepi jalan yang sunyi atau di sekitar kaw4san hutan selepas menempuh perjalanan yang panjang.

Jika ada kelindan yang men3mani di sebelah, mungkin perasaan takut akan hilang tetapi kebiasaannya r4mai juga pemandu lori yang memandu seorang diri.

Bercakap mengenainya, sem4lam telah tular satu video di TikTok yang memaparkan seorang pem4ndu lori diganggu semasa sedang berehat di tepi jalan.

Menerusi video yang dimu4tnaik oleh @gagakdirimbareal itu, lorinya dipercayai telah diketuk berkali-k4li sehingga membuatkannya merasa geram.

“Mula-mula seram, lama-l4ma baran jugak dibuatnya,” katanya menerusi kapsyen di video itu.

Dia dilihat member4nikan diri turun dari lorinya untuk melihat ‘pelaku’ yang menganggunya. Pun b3gitu, tiada satu kelibat pun yang kelihatan ketika itu.

Sehingga kini, vid3o itu telah mendapat sebanyak 1.6 juta tontonan dan dibanjiri dengan k0men netizen yang memberikan pelbagai reaksi.

Sumber: gagakdirimbareal I Siakapkeli

SUMBER:

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *