“Nasib Balk Tak Tanam” – Lelaki Disahkan Menlnggal.‘Terjaga’ Betul-betul Sebelum Masuk Kubur Sebab…

Ibarat diberi peluang kedua, mac4m tu lah agaknya perasaan keluarga dari India ni bila sesuatu berlaku sem4sa mereka sedang uruskan jen4zah anaknya yang diisytiharkan mati oleh d0ktor.

Menurut The Independent, Mohammad Furqan telah terlibat dalam kemalangan pada 21 Jun hingga menyebabkan dia c3dera parah dan terpaksa dirawat di hospital selama berhari-hari sebelum di4 disahkan men1nggal pada hari Isnin, 1 Julai lalu.

Abang Furqan, Mohammad Irfan b3rkata, selepas adiknya ini disahkan men1nggal, mereka telah membawa jenazah ad1knya untuk dikebumikan dan segala persiapan pengebumian dah disiapkan. Kubvr pun dah gali.

Kami terk3jut, masa tengah bu4t persiapan pengebumian, kami terlihat otot Furqan berg4rak”

Furqan yg berusia 20 tahun ini bangun betul-betul sebelum dia ditanam di dalam kubvr.

Terkejut d3ngan apa yang mereka lihat, keluarga ini terus menghantar Furqan ke hospit4l Ram Manohar dan bila diperiksa, doktor di sana menemui yang remaja in1 masih hidup lagi!

“Pesakit n1 dalam keadaan kritikal, tapi dia bukan m4ti otak. Nadi dia berdenyut, t3kanan darah dan refleksnya masih berfungsi. Dia sekarang dah diberikan b4ntuan pernafasan.” – Ketua pegawai perubatan Lucknow Narendra Agarwal

Rupa-rup4nya, Furqan disahkan meninggal oleh doktor selepas keluarga dia memberit4hu pihak hospital yang mereka kekurangan duit untuk terus bayar yuran h0spital.

“Kami d4h bayar INR700,000 (RM41,507) kepada hospital swasta tersebut dan bila k4m beritahu yang wang kami tak mencukupi, mereka mengesahkan Furqan meningg4l.”

Ketu4 pegawai perubatan berkata yang mereka akan mengambil serius tentang ins1den ini dan akan membuat siasatan dengan teliti.

Mac4mlah tak ada cara lain untuk settlekan masalah kewangan selain dari sahkan pesakit tu m4ti kan? Mana intergriti doktor kat hospital tu?

SUMBER:Lobakmerah

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

5 T̷ahun Tingg̷alk̷an Duni̷a ‘m̷ak ny̷ah’, Pemud̷a Ini Ten̷ang Bergel̷ar Tuk̷ang Bu̷at Ker̷and̷a

“Sudah Simpan Batu Nis4n, Ker4nda…”, Tinggalkan Dunia ‘M4k Nyah’, Tenang Jadi Tukang Buat Ker4nda Jun …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *