Isteri Setuju ‘Jual’ Suami RM30,000 Kepada Wanita Perampas

Terima RM30,000, Isteri Setuju ‘Jual’ Su4mi Kepada Wanita Perampas. Seorang wanita di Karnataka, India sanggup ‘menjval’ suaminya kepada kekasih lelaki itu dalam insiden yang agak jarang berl4ku.

Difahamkan, rumah tangga pasangan itu mvla goyah apabila si suami tinggal di rumah kekasihnya dan hanya pulang ke rvmah isteri selepas habis waktu bekerja.

Si isteri, Ramya, mengetahui suaminya cvrang lalu tercetus pergaduhan di antara mereka. Sebaik saja si isteri mend4pat tahu tempat tinggal wanita yang mahu merampas suaminya itu, dia terus p3rgi berjumpa dengan perampas terbabit.

Ketika dua wanita itu bertengkar, Ramya 4da memaklumkan dia terbeban dengan hutang yang banyak. Perampas itu kemud1an menawarkan diri untuk membayar semua hutang tersebut sekiranya Ramya b3rsetuju bercerai dengan suaminya.

Ramya terkejut tetapi bersetuju dengan t4waran itu kerana suaminya sudah tidak mahu duduk sebumbung dengan dia l4gi.

Ramya menuntut bayaran 1.7juta rupee (RM100k) tetapi si perampas hanya memberi 500,000 rupee (RM30,000) dan sel3pas itu Ramya terus meninggalkan suamiya yang tidak guna itv.

SUMBER: Nangtime

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Anak M𝐚ut Dilanggar Bas, Ibu Tuntut Pampasan RM8.1 Juta..

ANAK adalah segala-galanya buat wanita yang bergelar ibu. Malah demi anak, seorang ibu itu sanggup …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *