Lelaki Dapat Upah Lebih RM9OO Sehari Dengan Jadi Tukang Beratur Untuk Pelanggan

Pada zaman sekarang, bermacam-macam jenis k3rja yang kita boleh lakukan demi mencari pendapatan. Kadangkala, k2rja yg ramai orang tidak pernah terfikirkan juga boleh menjadi sumber pendap4tan seperti kerja yang dilakukan oleh lelaki in1.

L3laki berusia 31 tahun yang dikenali sebagai Freddie Beckitt ini meraih pendapatan sambilan sekitar 160 pound (RM903) seh4ri dengan menjalankan pekerjaan sebagai tukang beratur. Apa yang dilakvkannya adalah beratur untuk pelanggannya yang majoriti terdiri daripada gol0ngan kaya atau berduit dan yang malas menunggu ketika shopping dan sebag4inya.

Menurut Freddie yang merupakan penulis fiksy3n dari Fulham, dia mampu mampu meraih 20 pound (RM112) sejam dan dia s4nggup beratur untuk jangka masa lebih lama agar boleh mendapat lebih banyak vpah atau wang.

“Saya sanggup beratur panjang janji 4da yang sudi membayar saya untuk melakukan tugas itu. Saya mengikl4nkan perkhidmatan saya dalam (aplikasi) Taskrabbit yang menawarkan pelb4gai tawaran pekerjaan pelik dan pelanggan tinggal pilih perkhidmatan yg diinginkan”

“Saya pernah beratur sampa1 lapan jam untuk beli tiket pertunjukan V&A Christian Dior. Masa seb3nar hanyalah tiga jam, tapi pelanggan minta saya mengambil tiket dan tvnggu mereka tiba di acara itu. Saya tidak kisah, janji dibayar 20 pound sej4m.”

Tambah Freddie lag1, kebanyakkan daripada pelanggan yang menggunakan khidmatnya adal4h merupakan golongan atasan yang malas atau tiada masa untuk beratur dan tid4k sabar menunggu, terutama sekali bagi mendapatkan tiket atau pass masuk untvk sebarang acara popular yang diadakan.

Freddie juga b3rharap boleh beratur dengan lebih lama agar pekerjaan itu boleh menj4di sumber pendapatannya sepenuh masa.

PERHATIAN:

KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..

JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE
FOLLOW KAMI DI PAGE….
TERIMA KASIH.

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *