Seorang Lelaki ‘Dipatvk’ Ulaar Di ‘Bahagian Kemluan’ Ketika Gunakan Tandas, Tersedar Ketika Rasa Seakan ‘Dicubit’

Jam 6 pagi Isnin lalu, seorang lelaki Austria berusia 65 tahun telah menggunakan t4ndas di rumahnya tanpa menyangka dia akan menjadi mangsa serangan si ular sawa.

Menurut Daily Star, mangsa telah digig1t oleh seekor ulaar albino sepanjang 5 k4ki di bahagian al4t sulit, dipercayai ha1wan peliharaan yang terl3pas daripada rumah jir4n.

Mangsa mend4kwa, dia terasa seperti ‘d1cubit’ dan apabila berpaling, kel1hatan reptilia tersebut melingkar di dalam mangkuk tand4s miliknya.

Biarpun gig1tan sawa tidak berbisa, di4 telah dibawa ke hospital bagi m3rawat kecederaan sekaligus memastikan tiada jangkitan bakt3ria berlaku.

Pakar reptilia, Werner Stangl mem3gang ulaar yang ditangk4pnya.
Seorang pakar reptilia, Werner Stangl telah dipanggil k3 rumah mangsa untuk mengeluarkan ular tersebut daripada lokasi persembunyi4nnya.

Menurut polis, haiwan itu merup4kan antara 11 ula4r tidak berbisa yang dipelihara seorang jiran berusia 24 tahun di pangsapvri tersebut.

Jelas pemuda itu, dia tid4k menyedari vlar itu tel4ah hilang dan masuk ke rumah jiran sehinggalah ia dib4wa pvlang ke rumahnya semula.

Lantaran itu, dia kini mungkin berhadapan dakwaan kecvaian yang menyebabkan keced3raan.

Sumber: Daily Star

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *