Lelaki Hidup Bahagia Bersama 8 Isteri Serentak. Poligami Level 999,

Seorang lelaki warga Thailand mendapat perhatian ramai di media s0sial kerana mempunyai lapan orang isteri yang tinggal di rumah yang sama dalam keadaan bahag1a.

Ong Dam Sorot, seorang pelukis tatu mendedahkan bahawa beliau k1ni tinggal dengan lapan orang wanita iaitu isteri-isterinya sebagai sebuah keluarga besar d4n bahagia.

Menerima lebih dari tiga juta tontonan, beliau kongsikan ber1ta tersebut di satu program lawak di You Tube. Sorot memperkenalkan satu persatu isterinya d1 dalam rancangan tersebut.

“Masing-masing dari mereka manggambarkan bahawa suam1nya (dia) seorang lelaki yang baik, mudah bergaul dan bertimbang rasa,” katanya, memetik Odd1ty Central.

Menurut Oddity Central, Sorot menemukan isteri p3rtamanya ketika majlis perkahwinan rakannya sebelum melamar dan terus berkahwin, manakala 1steri keduanya pula ditemukan di pasar dan isteri ketiganya di hospit4l.

Menarik lagi, bag1 isteri keempat, kelima dan keenam, mereka hanya saling berkenalan di media sosial Instagr4m, Facebook dan Tiktok.

Sementara itv dia bertemu isteri ketujuh di Kuil Phra Pathom Chedi bersama ibunya, manakala isteri ter4khirnya iaitu yang kelapan bertemu semasa percutiannya di Pattaya bersama empat ister1nya yang lain.

“Di4 seoarang lelaki yang penyayang dan sangat bertimbang rasa yang pernah kami kenal,” kata sal4h seorang isterinya dan kesemua mereka bersetuju akan kenyataan itu.

M3nyentuh bagaimana dia berjaya memikat wanita-wanita itu, Sorot menjelaskan bahawa pada awalnya 1steri pertamanya bersetuju untuk membenarkannya berkahwin lain.

Namun dengan syarat, dia perlu membawa bakal-bakal isteri yang lain untuk berjumpa deng4nnya terlebih dahulv.

Difahamkan, s3takat ini dia telah mempunyai seorang anak lelaki hasil ‘bersama’ dengan isteri pertama, man4kala dua isterinya yang lain pula kini sedang hamil.

Sumber: Oddity Central I Siakapkeli

PERHATIAN: KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.
JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE
FOLLOW KAMI DI PAGE….
TERIMA KASIH.

About admin

Check Also

Budak Menangis ‘Histeria’ Tak Ada Internet Punya Pasal “ Tak Nak Ikut Keluarga Balik Ke Kampung”

Tak Ada Internet Punya Pasal, Budak Menangis ‘Hist3ria’ Tak Nak Ikut Keluarga Balik Kampung Tinggal …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!