Beli Banglo RM7.5 Juta, Kini Sajat Mahu Lelong Dengan Harga RM9.5 Juta

Selepas beberapa aset berjaya dijual p4da Disember lalu, usahawan sensasi Sajat dilaporkan ingin melelong rumah banglo mewah miliknya yg terletak Kota Damansara, Petaling Jaya, Selangor.

Menerusi laporan Malaysia Gazette, S4jat atau Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman mengiklankan rumah yang mahu dijual dengan harga RM9.5 jvta itu menerusi laman Instagram miliknya.

Usahawan yang kini menetap di Austral1a itu berkata, dia mengalukan-alukan sebarang pihak yang berminat untuk membeli dimana harga b0leh dikurangkan bergantung kepada budi bicara pihaknya.

Tidak cukup dengan itu, pembeli juga 4kan ditawarkan pendaftaran percuma serta syarat dan terma boleh dirunding demi memastikan ia b3rjaya dijual.

Sebelum ini, usahawan berusia 37 tvhun itu membeli banglo berkenaan daripada rakan usahawan Datuk Seri Aliff Syukri dengan h4rga RM7.5juta pada tahun 2017.

Terdahulu, Mahkamah Tinggi Shah Alam membenarkan harta miliknya disita selepas membayar pampasan kepada bekas stokis utama, OWA R3sources yang menuntut pampasan RM200,000.

Sumber: Malaysia Gazette , Inst4gram Sajat

PERHATIAN: KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.
JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE
FOLLOW KAMI DI PAGE….
TERIMA KASIH.

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *