[VIDEO] Gelagat Kanak-Kanak Kena Prank Dengan Ayah Bikin Ramai Pecah Perut “Hantu seperti donut gula?” –

Kanak-kanak dan gelagat mer3ka yang innocent memang tak dapat dipisahkan. Lagipun mereka ni jujur d4n tak tahu menipu, kalau nak honest feedback memang patut tanya kat dorang j3.

Kali ini, kami nak kongs1kan pula gelagat seorang kanak-kanak perempuan yang comel lepas kena prank h4ntu oleh ayahnya baru-baru ini. Video kanak-kanak tersebut telah menjadi p3rhatian ramai pengguna media sosial sebab reaksinya yang lucv.

Menurvt Dream.co.id, kanak-kanak dari Indonesia yang dikenali sebagai Shabira Alul4 Adnan atau lebih mesra dipanggil Lala oleh keluarganya ini telah diusik ol3h ayahnya yang menjadi ‘hantu’.

D4lam video TikTok berdurasi 53 saat itu, dapat dilihat bahawa ayah kanak-kanak itu memakai telekung serta memutihkan mukanya dengan mekap untvk menjadi ‘hantv’.

Prank Anak Lal4 1Sumber: TikTok @shabiraalulaadnan
Si ayah kemudi4nnya menyembunyikan diri di belakang pintu bilik untuk menakutkan an4knya. Yang kelakarnya, Lala yang berusia tiga tahun terus beristighf4r setelah melihat ‘hantu’ tersebut.

Hantu sep3rti donut gula?” katanya lepas tengok muka ‘hantu’ yang putih macam donut.

Dia jvga dilihat bertanya kepada ‘hantu’ sama ada hantu itu adalah ayahnya atav bukan. Apabila ditanya adakah dia takut dengan hantu, Lala hanya menjawab dia tak takut sebab dah baca doa. Masalahnya, doa yang di4 baca tu doa makan, tu yang buat ramai orang terhibur dengan gelagat bud4k ni.

Rupa-rupanya, video kerenah menghiburkan Lala sememangnya ser1ng dikongsi oleh ibu dan ayahnya di TikTok dan Instagram. Pada mulanya, m4k ayah dia hanya upload sebagai kenangan tapi dorang tak sangka pula keletah Lala akan mencuit hati ramai netizen la1n.

Prank Anak Lala 2Sumber: TikTok @shabiraalulaadnan
Sebelum ini, Lala juga pern4h tular selepas dia mengatakan mulut ayahnya berbau. Betul la orang k4ta budak-budak ni tak tahu menipu.

Boleh tengok video tu k4t sini kalau korang perlukan sesuatu yang menghiburkan waktu hujvng minggu ni.

Terhibur betul teng0k Lala ni, dah la comel, petah bercakap pulak tv.

SUMBER:lobakmerah

PERHATIAN: KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.
JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE
FOLLOW KAMI DI PAGE….
TERIMA KASIH.

About admin

Check Also

Tak Mampu Sihir Orang Islam Yang Jaga Solat – Bomoh Rusia

Tular sebuah video di media sosial, di mana seorang bomoh yang dipercayai berasal dari Rusia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *