“Auto sebak” – [VIDEO] Ramai Sedih Tengok Anak Meraung Tahan Bapa Dari Pergi Bertugas

Setiap ibu bapa, mesti dah cuba sehabis baik d1orang untuk tak berjauhan dengan anak-anak. Tambah pula kalau anak-anak m4sih lagi kecil dan perlukan lebih perhatian dari ibu bap4.

Walau bagaimanapun, kadang-k4dang disebabkan atas tuntutan kerja, berjauhan dengan keluarga terutama an4k-anak tidak dapat dielakkan. Situasi ini dapat dilihat menerusi perkongsi4n video TikTok milik @areja, yang buat mata orang ramai bergen4ng!

Perkongsian y4ng telah mendapat lebih dari 4 juta tontonan itu, memaparkan anak-anaknya meravng menangis sekuat hati kerana enggan melepaskan bapa mereka yang merup4kan seorang askar untuk pergi bertugas.

“Auto mata ibu masvk habuk jugak…” – Kapsyen TikTok

“Peluk baldi, takn4k ayah pergi”

Lebih menyedihkan, k3lihatan anak sulung kepada pemilik akaun TikTok ini yang baru pulang dari sekol4hnya segera menghentikan bapanya dari meneruskan perjalanan dengan memelvk baldi sebagai tanda protes.

Video tersebut telah mend4pat pelbagai reaksi dari netizen di bahagian komen kerana rata-rata turut menyat4kan rasa sedih mereka selepas menyaksikan hubungan antara bapa dan juga an4k-anaknya.

“Mesti rapat gila dia dengan an4k-anak, sebabtu sampai tak kasi bapak dia pergi” – Komen warganet

Bukan itu sahaja, ada jvga yang mendoakan agar anak-anaknya bersabar dan kuat semangat untuk berjavhan dengan bapa mereka atas urusan kerja lagi-lagi sebagai petugas bar1san hadapan yang sangat diperlukan oleh orang ramai.

SUMBER:Lobak merah

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *