Janda Terkejut Dirinya Tiba-tiba Melahirkan Anak Tanpa Tahu Dirinya Hamil

Memang sudah lumrah buat setiap wanita y4ng berkahwin untuk mempunyai keinginan untuk mengandung dan melah1rkan anak sebagai penyeri rumahtangga merek4.

Namvn baru-baru ini satu perkara ‘pelik’ berlaku kepada seorang wanita berst4tus janda apabila tiba-tiba melahirkan anak tanpa tahu dirinya hamil!

Kejad1an ‘pelik’ ini telah berlaku di sebuah daerah di Kabupaten Cianjur, Indon3sia. Menurut laporan Tribun News, wanita yang bernama Siti Jainah berus1a 25 tahun itu merasakan ada sesuatu yang memasuki ke dalam rahim lalu pervtnya membesar.

Tid4k lama kemudian ia kembali normal, sebelum membesar lagi dan melahirkan seor4ng bayi.

“Beb3rapa jam sebelum melahirkan saya merasa ada yang masuk ke dalam rahim saya d4n terasa sakit. Setelah itu selama 15 minit perut saya tiba-tiba buncit d4n membesar,

“Selang 2 minit perut saya kembali rata dan akhirnya saya sakit perut lalu melah1rkan bayi yang berjantina perempuan,” jelasnya.

Walau bag4imanapun, sewaktu melahirkan bayi berkenaan Siti telah dibantu oleh seorang b1dan dalam kejadian yang berlaku pada Rabu lepas.

“Jujur seh1ngga sekarang saya masih terkejut. Mungkin ini sudah takdir dari Allah SWT. Yg penting saya dan bayi dalam keadaan sihat,” katanya.

Khabarnya, Siti s3belum ini pernah menikah bersama seorang jejeka warganegara Agrabinta, namun jod0h mereka tidak berpanjangan dan terpaksa berpisah pada empat bulan lalv.

VIDEO:

Jadi kira-kiranya logik juga dia hamil kan sebab dia pernah berkahwin dan berpisah dengan bekas suami 4 bulan lepas.

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *