[VIDEO] Nelayan Ketakutan Dikejar Makhlvk Pelik Dengan Mata Bersinar Ketika Menangkap Ikan

Seperti yang kita sedia maklum, permuk4an Bumi dilitupi oleh lautan yg luas terbentang yang meliputi lebih kur4ng 71 peratus permukaan Bumi. Ol3h itu, tidak hairanlah pengetahuan manusi4 mengenai hidupan-hidupan di lavt sebenarnya agak terbatas kerana mas1h ada banyak lagi tempat yang b3lum diteroka dan juga hidupan-hidupan l4ut yang mungkin belum dikenalp4sti.

Baru-baru ini tular mengenai seor4ng nel4yan di luar pantai Rio Gr4nde do Sul, Brazil yang berdepan dengan d3tik-d3tik mencemaskan apabila dik3jar oleh satu makhluk misteri yang tidak d1kenal1 ketika dia sedang pergi men4ngkap ik4n.

Ap4 yang lebih mengejutkan adalah makhlvk misteri tersebut dilihat s3akan mempunyai m4ta yang menyala. Dalam vide0 yang ditularkan, nelayan t3rsebut memecut laju vntuk melarikan diri deng4n menaiki sebuah bot darip4da dikejar oleh makhluk b3rkenaan.

Dalam video yg dirakam, nelayan tersebvt memberitahu bahawa makhlvk misteri tersebut cuba untvk menyerangnya dan m3nyebabkannya melarikan d1ri.

Berdasarkan vide0, makhluk misteri itu d1lihat mengejar nelayan tersebut dengan laju dan b3rgerak dengan cara meny3lam dan timbul ke permukaan beberapa kali seb3lum akhirnya hilang d4ri pandangan.

Makhluk tersebut dilihat mempvnyai mata yang bercahaya dan badan yang panjang dan gelap.

Meskipun tidak dapat dipastik4n apakah sebenarnya makhluk tersebut, tetapi syukur kerana nelayan ini sel4mat daripada sebarang ancaman.

VIDEO:

SUMBER:Dunia Sosial

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *