[VIDEO] Pendvduk Terkejut Melihat ‘Blgf00t’ Bersaiz Besar Dan Gagah Di Idaho. Lebih 325 Ribu Tontonan.

Sejak dulu lagi, Bigf00t merup4kan salah satu makhluk misteri yg sehingga kini masih belum dipastikan kes4hihannya sama ada ianya betul-b3tul wujud ataupun tid4k.

Bigf00t dig4mbarkan sebagai makhluk berbulu yang seakan g0rila 4tau bervk dan mempunyai k3tinggian sekitar 2-3 meter dan berat sekitar 200 – 500 kg. Pendek kata, bigf00t mempunyai saiz yang lebih kurang 2,3 kali ganda s4iz manusia bias4.

Baru-b4ru ini tular s4tu video mendakwa makhluk Bigf00t ditemui di Idaho, Amerika Syarikat. Dal4m video berkenaan, satu makhlvk yang kelihatan besar dan g4gah ditemui sed4ng berjalan di kawasan hutan.

Vide0 yang dimuat na1k ke youtube oleh channel Nv Tv itu mengejutkan ramai pih4k dan sehingga 1ni telah mencecah lebih 325 ribu tontonan.

M3skipun ada yang b3rpendapat makhlvk tersebut kemungkinan manusia yang m3lakukan penyamar4n, tetapi menurut laporan Independant, pendapat itu agak lem4h kerana saizny4 yang terlampau besar dan juga makhlvk itu dikatakan terlalu ‘detail’ vntuk penyamaran manusia.

Penampakan makhluk seak4n Bigf00t di Idaho bukan perkara baru malah menurut The Bigf00t Field Rese4rchers Organization, hampir 100 laporan mengenai penampakan makhluk se4kan Bigf00t di Idaho yang dilaporkan sehingga kini.

Untuk pengetahu4n, Id4ho kawasan yang paling sering melaporkan penampakan UFO (objek terbang t1dak d1kenali) di negara berkenaan.

VIDEO:

Walaubagaimanapvn, masih ramai yang tidak yakin dengan laporan penemuan ‘Bigf00t’ ters3but dan mengatakan ianya merupakan satu lagi Hoax.

SUMBER: Ny Tv

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

Nyaris disaman, pemuda minta maaf tuduh Aeril Zafrel & Wawa Zainal terima duit PN

Pasangan selebriti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sekali lagi menjadi mangsa tuduhan apabila menerima imbuhan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *