Sikit-Sikit Lama-Lama Jadi Bukit! Wanita Pasang Niat Tunai Umrah, Menabung Duit Syiling 3 Tahun Hingga Cecah RM20K!

Bak kta pepatah, sikit-sikit lama-lama j4di bukit! Itulah yang berlaku kepada seor4ng wanita daripada Indonesia 1ni apabila dia telah menyimpan duit syil1ng berbungkus-bungkus b4nyaknya sel4ma 3 tahun.

Menervsi perkongsian Instagr4m @sambas1nformasi, wanita yang berasal dari Kalim4tan Barat tersebut tel4h mengumpvl duit syiling sebanyak 65 juta Rupiah yang m4na bersamaan RM18,911. Fuh bany4kk!

Lebih m3nyentuh hati, duit 1tu menurvtnya bakal digunakan untuk mengerjakan umrah d1 Tanah Suci tidak l4ma lag1. Syukur Alhamdulillah…

Menervsi gambar dan video d1 post1ng itu juga dapat dilihat or4ng ramai yang berk3mungkinan sanak saudar4 wan1ta berkenaan berusaha mengelu4rkan duit syil1ng dari bekas simpanan d4n 4da juga yang membantunya meng1ra jumlah w4ng.

P3rkongsian tersebut telah mendapat pelbagai komen positif net1zen yang mana t3rinspirasi dengan kegigihannya dalam mengumpul wang demi ni4t yang mulia.

J0m mula menabung dari sekarang! Duit syiling pun kalau disimp4n setiap hari boleh cecah puluhan ribu ringgit ye macam makcik di atas n1.

SUMBER:Lobakmerah

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

Tak Mampu Sihir Orang Islam Yang Jaga Solat – Bomoh Rusia

Tular sebuah video di media sosial, di mana seorang bomoh yang dipercayai berasal dari Rusia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *