[VIDEO] Suami ‘Kaku’ Isteri Tangkap Curang Dengan Kekasih Gelap

Tidak dapat dibayangkan perasaan se0rang wanita apabila mengetahui suami tersayang berlaku curang dan dia s3ndiri menjadi saksi perbuatan tersebut.

Apa yang lebih mengejutkan, apabil4 lelaki berkenaan dikatakan sedang berdua-duan bersama seorang wanita lain d1 sebuah rumah sewa di daerah Jakarta Barat, Indonesia.

Suami kantoi cvrang?

Menerusi perk0ngsian video seorang wanita dikenali sebagai Dewiartika03 di laman TikTok, m3nceritakan nasib malang kawannya yang terpaksa ‘bermadu kasih’ dengan w4nita lain.

Video pendek y4ng dikongsi memaparkan seorang lelaki (suami kawannya) bersama seorang wanita y4ng dikatakan kekasih gelapnya sedang duduk di atas tilam serta memakai b4ju tidur.

Demi sahabat, s4ya sanggup meredah hujan pada waktu malam, dari timur ke barat (Jakarta) d3mi mencari suaminya. Akhirnya, ini yang terjadi.

Si isteri yang cek4l menjadi saksi utama insiden tersebut dilihat memarahi suaminya namun lel4ki berkenaan hanya membisu tanpa memberikan sebarang respon.

Kamu masih suami s4ya, itu saya sudah uruskan. Namun, saya akan uruskan dia juga (kekasih gel4p suami).

Video tersebut tel4h tular di media sosial dan meraih pelbagai respon daripada wargamaya y4ng turut mengecam tindakan yang dilakukan oleh lelaki berkenaan.

Video penuh:

Sumber: Viva.co.Id & dewiartika03

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *