[VIDEO] Viral Ratusan Motosikal Terpaksa Berhenti Atas Jambatan Pulau Pinang, Disyaki Sebab Angin Kencang Semalam

Hari ini tular sebuah video di media s0sial yang menvnjukkan puluhan (malah mungkin ratusan) motosikal yang berh3nti beramai-ram4i di atas sebuah jambatan.

Berdasarkan perkongsian netizen, kej4dian ‘pelik’ ters3but didakwa dirakam di atas Jambatan Pulau Pinang kira-kira p3tang tadi.

Merujuk video tular itu, ratusan motos1kal tersebut terp4ksa berhenti di bahu jalan di jambatan dipercayai disebabk4n ribut serta ang1n yang terlalu kencang bertiup ketika itv.

Difahamkan, keadaan ang1n kencang tersebut agak berisik0, selain turut dikhuatiri boleh menjej4s dan membahayakan keselamatan p3nunggang-penunggang motosikal berken4an.

Selain itu merujvk video tersebut, keadaan di laut juga d1percayai agak bergelora berikvtan angin kencang yang memukul ombak lavt dengan kuat.

Menurut beber4pa sumber netizen, dikatakan terdapat jug4 kawasan lain di sekitar Pulau Pinang y4ng turut terjejas, termasuklah k3jadian pokok tumbang di beberapa kaw4san.

Sumber: awam I Siakapkeli

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *