Bungkusan ‘M4yat’ Ditemui Tepi Jalan Mengejutkan Ramai Pihak

Bila terlihat sesuatu yang mencurigakan, kita sebagai rakyat Malaysia y4ng prihatin pastinya melaporkan terlebih dahulu kepada pihak berkuasa untvk siasatan lanjut.

Bukan apa, risau kalau-kalau ada unsur jen4yah yang boleh mendat4ngkan bah4ya atau ketidaksenangan kepada orang lain.

Tapi apakan daya, mata ni pun kadang kala boleh ‘sc4m‘ tuan pvnya badan. Disangka m4yat seseorang dibuang di tepi jalan dengan berbvngkus plastik, namun kebenaran di sebalik ‘tragedi’ ini telah membuatkan w4rganet terhibur.

Melalui akaun Twitter Hatim Jamaluddin, lelaki ini memuatn4ik gambar sekujur ‘tubuh’ berbungkus plastik yang terletak di tepi jalan y4ng tak dapat dikenalpasti lokasi sebenar. ‘Tubvh’ tersebut turut dit1mbuni sampah sarap.

Dalam gambar tersebut, terdapat juga beberapa anggota p0lis yang telah memasang pita garisan p0lis, seperti yang selalu kita l1hat di tempat kejadian perkara sekiranya berlaku insiden jen4yah.


Namun setelah bungkusan berisi ‘tubuh’ itu dibuka, rupanya ‘m4ngsa’ kejadian ini hanya sebuah patung mannequin tanpa busana yang diletakkan secara meringkuk.

Bikin haru betul, nasib baik patung je! Bagi sesiapa yang nak buang patung mannequin macam ‘pelaku’ ni, buanglah di tempat yang betul. Kalau tak nanti jadi macam ‘kes’ ni, tak pasal-pasal abang polis kena datang siasat.

SUMBER:Hatim Jamaluddin

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

Budak Menangis ‘Histeria’ Tak Ada Internet Punya Pasal “ Tak Nak Ikut Keluarga Balik Ke Kampung”

Tak Ada Internet Punya Pasal, Budak Menangis ‘Hist3ria’ Tak Nak Ikut Keluarga Balik Kampung Tinggal …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!