Sanggup T*** Demi Buktikan Diri Masih Perawan, Ada Seller Jual Selaput Dara Tiruan?

Demi membuktikan diri masih per4wan, ada sesetengah gadis sanggup membeli sel4put d4ra tiruan yang dijual secara online.

Memetik laporan mStar, semakan pihaknya mendapati sel4put dara tiruan itu dijual serendah RM180 dan seller mend4kwa alat itu mampu mengembalikan keper4wanan wanita.

Menggunakan promosi ‘kembali d4ra tanpa pembedahan’, peniaga yang berlokasi di Bera, Pahang itu mendakwa sel4put tiruan itu akan mengeluarkan darah yang tidak banyak seakan-akan pec4h dara kali pertama.

Tulis peniaga itu lagi, produk tersebut juga tidak meny4kitkan dan harga mampu milik selain menunjukkan kesan yang segera tanpa perlu melakukan pemb3dahan.

Difahamkan, produk tersebut dibuat menggunakan red dye liquid yang memberi kesan seakan-akan d4rah manusia yang sebenar.

Pakar Perunding Obstetrik & Ginekologi Universiti Perubatan Antarabangsa (IMU) Prof Dr Zainur Rashid Zainuddin berkata, ‘sel4put d4ra tiruan’ yang dijual itu tidak dapat membuktikan ia mampu bertindak sebagaimana selaput d4ra original.

Jelasnya, sedikit pendarahan adalah normal kerana sel4put d4ra koyak tetapi ramai juga yang tidak mengalami pendarahan meskipun masih d4ra.

Tiada kajian klinikal atau saintifik terhadap pendarahan sebegini, malahan tiada sebarang kajian terhadap kesan cecair pengg4nti darah tersebut kepada wanita atau lelaki yang terlibat.

Tambahnya lagi, produk yang dijual hanyalah bertujuan untuk meraih keuntungan daripada mana-mana gadis yang risau dengan sejarah hitam hidup mereka.

Bagaimanapun, penggunaan sel4put tiruan adalah cubaan untuk menipu diri sendiri dan pasangan.

SUMBER: mStar Online I Ohmedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DANSHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *